Matsedel

Vänligen observera att all mat måste förbokas!

Fredag 1 juni – kvällsvickning:

Köttfärspaj med sallad och bröd
Lättöl, cider, bordsvatten och kaffe
Vin och starköl finns till försäljning

Lördag 2 juni – lunch

Karré, potatis och bearnaisesås
Fruktsallad och grädde

Lördag 2 juni – festmiddag

Förrätt:

Laxtartar med äpple och pepparrot

Buffé:

Långstekt innanlår med kaprisdressing
Mandel- och västerbottenbakad lax
Marinerad kycklingfilé med fruktig salsa
Potatisgratäng
Sparrissallad
Coleslaw
Hembakat bröd

Dessert:

Rabarbercheesecake
Lättöl, cider, bordsvatten och kaffe
Vin och starköl finns till försäljning

Söndag 3 juni – lunch

Gratinerad kycklingfilé och jasminris
Rabarberpaj och vaniljsås